+31 653 145 993 info@expo-thuis.nl

Karin van de Looij

Bijdragen van Karin van de Looij aan de Beeldentuin (* = aanwezig in beeldentuin) en Expo Thuis

[listmenu menu=”KarinvandeLooij”]


 

karin van loon

Geboren in Sint Oedenrode op 6 december 1945, als een beweeglijk en kleurrijk cadeautje van Sinterklaas.

Het heeft bij mij altijd gekriebeld om iets met mijn creativiteit te doen, maar door mijn werk bij General Electric Plastics kwam het er niet van.

Toen ik ben weggegaan bij GEP ben ik voorzichtig workshops schilderen gaan volgen, daarna een aantal schilderlessen gevolgd en dat vond ik zo leuk dat ik besloot om naar de academie in Belgie te gaan.

In juli ben ik , na een opleiding van 7 jaar , afgestudeerd met een groot onderscheid zoals dat in Belgie heet,  dus “met lof”  en een speciale aantekening voor mijn zeer goed gevoel  en durf voor kleuren gebruik in mijn schilderijen., en daar ben ik super trots op.

Ik gebruik in mijn schilderijen voornamelijk aquarel, olieverf op waterbasis, maar het liefst werk ik met acrylverf, en meestal zoals u in mijn galerie kunt zien, met hele felle kleuren.

De inspiratie voor mijn schilderijen haal ik vaak uit mijn werk als Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, en sluit als BABS huwelijken  in en buiten Bergen op Zoom, en doe dat alweer 14 jaar met heel veel plezier en dat werk geeft mij heel veel inspiratie en creativiteit om mijn schilderijen te maken.

Ik ben inmiddels ook begonnen om workshops te geven bij  kinderen  thuis voor verjaardagspartijtjes, en dat is super leuk om te doen.

Ook maak ik schilderijen in opdracht, dus kijk maar eens naar mijn galerie.

Daarnaast schilder ik in opdracht abstracte schilderijen met as van uw  geliefden en ook van uw huisdieren als een speciale herinnering.

http://karinvandelooij.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.