+31 653 145 993 info@expo-thuis.nl

Exposities

Georganiseerde exposities: Stuijvenburgh expo en Beeldentuin ABG.


STUIJVENBURGHDSC_6596 (Kopie)

In woonzorgcentrum Stuijvenburgh werd, in het kader van 5 jaar Hospice De Markies een groepsexpositie georganiseerd waaraan 17 kunstenaars meewerkten. Er werden beelden, schilderijen, tekeningen en keramiek getoond. Een deel van de verkoopopbrengst, 1207,50 euro werd geschonken aan het hospice.

Meewerkende kunstenaars waren:

Janine Chedd, Corina van Eekelen, Amie van Eekelen, Hendrik Boot, Ben Estor, Gerard Fransen, Corine Heijmans, Louis Jansen, Jan Kettelerij, Christine Lamme, Karin van de Looij, Ank van Meer, Musje, Don van Rooy, Waswad, Christine Veraart, Irene Weug

STUIJVENBURGH EXPO


DSC_6674.a

BEELDENTUIN

De beeldentuin bij het nieuw tijdelijke ABG (Algemeen Burgerlijk Gasthuis) achter het oude gebouw ,aan de Van Dedemstraat 13 te Bergen op Zoom is er voor iedereen! De toegang is vrij. Een oase van groen van ca. 500 m2 met wandelpaden. In het park staan eind mei 2016 een 20-tal grote en kleinere beelden en volgens plan zal het aantal nog uitgebreid worden.

Exposerende beeldhouwers in eerste fase: Jan Kettelerij, Gerard Fransen, Paula Withagen, Frank Beek, Annie Andriessen.

Het beeldenpark kwam tot stand door een hechte samenwerking tussen de beeldhouwers, organisatoren en Tante Louise-Vivensis.

BEELDENTUIN