+31 653 145 993 info@expo-thuis.nl

Corina van Eekelen

Bijdragen van Corina van Eekelen aan de Beeldentuin (* = aanwezig in beeldentuin) en Expo Thuis


Corine

Geboren: 1967 te Bergen op Zoom

Halverwege het jaar 2012 heb ik door inloophuis Het Getij mijn creativiteit ontdekt, waarvan ik dacht het niet in me te hebben. Het werd al snel voor mij duidelijk dat mijn voorkeur uit ging naar het boetseren, schilderen en speksteen bewerken. Nu kan ik mij geen leven meer voorstellen zonder deze drie elementen. Het is heerlijk om hiermee bezig te zijn. Al mijn werken zijn uit het leven gegrepen en zijn geboren uit emoties en gebeurtenissen. Niet alleen van mijzelf maar ook van anderen.

Corine is bereikbaar via email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.